perjantai 24. kesäkuuta 2011

Sigara Böregi

Perunätyäte:
2 perunaa
1 sipuli
2 rkl voita
suolaa
mustapippuria
chilihiutaleita

Keitä perunat. Lisää kuulotettu sipuli ja loput aineet.

Juustotäyte:
2 dl fetajuustoa
1 muna
0,5-1 dl persiljaa

Sekoita pienennetty juusto, muna ja persilja.

Leikkaa filotaikinasta suorakaiteen tai kolmion muotoisia pajola. Älä anna taikinan kuivua, pidä kostean pyyhkeen alla.
Lisää reilu teelusikallinen täytettä 3 filotaikinalevyn päälle (riippuu filotaikinan paksuudesta, itse käytän Suomessa valmista pakastetaikinaa) ja kierrä rullalle. Voitele munalla. Paista 200 C n.15-18 min.

T. Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti