perjantai 24. kesäkuuta 2011

Ezo gelin corbasi

1,25 dl punaisia linssejä
 0,75 dl bulguria (pestynä)
1, 25 l vettä
1 pieni sipuli
2 tl suolaa
3 tl voita
3 rkl tomaattipyrettä
0,5 tl paprikamaustetta
1,5 rkl minttua
2 rkl vehnäjauhoja


Keitä linssejä ja bulguria 20 min.
Lisää pilkottu sipuli ja suola. Ketiä 10 min.
Sulata voi erillisellä pannulla, lisää tomaattipyre, paprikamauste, minttu ja vehnäkaujot. Anna jauhojen turvota ja lisää sitten keiton joukkoon.
Keitä vielä hetki.

T. Anna

1 kommentti:

  1. Hei voisitko kertoa mulle mikä on bulguria?
    Kun haluaisin tietää kun ajattelin tehä jotain hyvää ruokaa päättöaineeksi koulussa opiskelen siis kokkikoulua mutta on vähän yli vuosi vielä tuota koulua ja pitäisi vikalalla vuodella tehä päättö työ.

    VastaaPoista