sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Kuru Fasulye




Ainekset:
1,5 lasia valkoisia papuja (kuivia)
500 g maustamattomia kanansuikaleita
1 rkl salcaa
suolaa
mustapippuria
ruokaöljyä loraus
1 sipuli
1 porkkana
1-2 tl turkkilaista punaista chiliä
vettä

1. laita valkoiset pavut yöksi likoamaan suolaveteen.
2. paista kanasuikaleet pannulla, lisää sipuli, pilkottu porkkana, suolaa ja salcaa. Kypsytä niin kauan että sipulit ovat pehmentyneet.
3. Pese yön yli liotetut pavut ja valuta vesi pois.
4. sekoita kanat ja pavut isoon kattilaan, lisää vettä reilusti. Lorauta sekaan öljyä ja mausta chilillä.
5. Anna kiehua hiljalleen n. 1 h tai kunnes pavut ovat sopivan pehmeitä.

Tarjoa esim. riisin ja tuoreen leivän kanssa.

Terkuin S-M Tuzlu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti